A Black Friday története

Mivel a mai napon eléggé gyérre sikeredett a Kutyulva látogatottsága, ezért kénytelenek vagyunk feltételezni, hogy mindenki a Black Friday napi legakciósabb termékekre vadászott szerte az interneten, mint valami „plazma-TV szomjas” harci kutya.


Innentől pedig adott, hogy a közjó szolgálatában leleplezzük a Fekete Péntek igazi történetét. Természetesen hungarikum. Azt csak a hanyatló nyugat (sicc!) hiszi, hogy tőlük eredeztethető bármilyen negatív vagy pozitív értelemben.


Az igazi történet ugyanis ott kezdődött, hogy Fekete Péter még nem tudhatta, hogy aznap ismét rossz napja lesz. Holott előtte folyamatos figyelmeztetésben volt része, többször mondták neki, „peches ember ne menjen a jégre.”

 

Ha még mindez nem lett volna elég, folyamatos anyagi gondjai is voltak, amit a környezete egy lenéző megjegyzéssel konstatált: „peches ember örüljön, hogy él!” (Így felkiáltójellel a végén.)
Ő azonban pozitív töltetű ember lévén, nem törődött azzal, hogy a szerencse-malac fülét sose fogja, nem érdekelte, hogy úgy „él, mint a parton a hal.”


De aznap, amikor minden a lehető legrosszabbul sült el, ő sem bírta tovább, egyszerűen kiszaladt a száján: Black Fuck Day!
Később a hiányos angol tudású újságírók miatt Black Fridayként lett lejegyezve a híres mondás, és került be a külföldi hírügynökségek jelentéseibe.

Gyakorlatilag így történhetett meg, hogy hamarabb lett a messzi Amerikában Black Friday, és kötötték össze marketingesek – megjegyzem tévesen – mindenféle karácsonyi nagybevásárlási roham kezdetével, tömeges akciózással, aminek az a jellegzetessége, hogy emberek képesek magukat és másokat is megalázni, mi több halálra taposni a leárazás vagy az AKCIÓ szó láttán! Bárhol a világban!


Kutyavilág ez kérem!
Egy kis Black Friday horror, csakis erős idegzetűeknek!