Állati ez az ÁllatiPiac!

Azon túl, hogy szeretem, ha a hasamat vakargatják, bevallom azért is rajongok, ha néha a gazdi megajándékoz egy-két különleges játékkal. Olykor arra is ráveszem, hogy vigyen el egyszer-egyszer kutyakozmetikára is, nem azért, mert hiú lennék, de a kisállatok egészségéhez az is hozzátartozik, ha a bunda nem úgy néz ki, mint egy kóbor ebé, emellett pedig a bőrfertőzések elkerüléséhez is nagyban hozzájárul, ha ápolják bundás társainkat.

Kiemelten fontos ez a lakásban élő ebek, és egyéb kisállatok számára, mert ez a harmonikus együttélésnek is a záloga egyben.
Én magam igencsak válogatós vagyok, ami a kutyakaját illeti, és nem is igazán szoktam megenni a házi készítésű ételeket, azt meghagyom a szomszéd macskának, aki mindig átugrik, és szabályosan felzabálja a kitett maradékot. 🙂


Jobban rajongok a változatos tápért, mert abban biztos vagyok, hogy a gazdi odafigyel, hogy az AllatiPiac.hu – állateledel webáruház virtuális polcairól csak minőségi kaját rakjon a kosárba.

 


Itt nem csak felnőtt kutyák számára találhatók minőségi száraz tápok, konzervek, hanem kiskutyák számára is ajánl tejpótlókat, de megtalálhatjuk azokat a gyógytápokat is, amelyeket kifejezetten állatorvosok és tápgyártók fejlesztettek ki.


Ezzel gyakorlatilag orvos és gyógyszer nélkül elejét lehet venni jó néhány betegségnek.


Amit még finomnak találtam, azok a jutalomfalatok, amiket a fiatal és idősebb kutyák nevelése, kiképzése során lehet alkalmazni, hogy minden feladat tökéletesre sikeredjen, nem utolsó sorban a fogápoló falatok még plusz pozitív célt is szolgálnak!