Állati ez az ÁllatiPiac! - Kutyulva

Azon túl, hogy szeretem, ha a hasamat vakargatják, bevallom azért is rajongok, ha néha a gazdi megajándékoz egy-két különleges játékkal. Olykor arra is ráveszem, hogy vigyen el egyszer-egyszer kutyakozmetikára is, nem azért, mert hiú lennék, de a kisállatok egészségéhez az is hozzátartozik, ha a bunda nem úgy néz ki, mint egy kóbor ebé, emellett pedig a bőrfertőzések elkerüléséhez is nagyban hozzájárul, ha ápolják bundás társainkat.

Ilyen képet vágok kozmetika után :-)

Ilyen képet vágok kozmetika után 🙂

 

Kiemelten fontos ez a lakásban élő ebek, és egyéb kisállatok számára, mert ez a harmonikus együttélésnek is a záloga egyben.

Én magam igencsak válogatós vagyok, ami a kutyakaját illeti, és nem is igazán szoktam megenni a házi készítésű ételeket, azt meghagyom a szomszéd macskának, aki mindig átugrik, és szabályosan felzabálja a kitett maradékot. 🙂

A szomszéd macskája..egyszerűen félelmetes!

A szomszéd macskája..egyszerűen félelmetes!

Jobban rajongok a változatos tápért, mert abban biztos vagyok, hogy a gazdi odafigyel, hogy az AllatiPiac.hu – állateledel webáruház virtuális polcairól csak minőségi kaját rakjon a kosárba.

Itt nem csak felnőtt kutyák számára találhatók minőségi száraz tápok, konzervek, hanem kiskutyák számára is ajánl tejpótlókat, de megtalálhatjuk azokat a gyógytápokat is, amelyeket kifejezetten állatorvosok és tápgyártók fejlesztettek ki.

Vitamindús kajálás után, séta előtt!

Vitamindús kajálás után, séta előtt!

Ezzel gyakorlatilag orvos és gyógyszer nélkül elejét lehet venni jó néhány betegségnek.

Amit még finomnak találtam, azok a jutalomfalatok, amiket a fiatal és idősebb kutyák nevelése, kiképzése során lehet alkalmazni, hogy minden feladat tökéletesre sikeredjen, nem utolsó sorban a fogápoló falatok még plusz pozitív célt is szolgálnak!

Címkék: ,
Fórián Andrea

Hasonló cikkek

Nincsenek hasonló cikkek

0 Hozzászólás

Hozzászólás írása

Kövess Youtubeon is!

Yatoo’s Cats Youtube csatorna

SEO tipp!

Hogyan?

Motiválatlan vagy?

Hírdetés

2