Amiről hallgatnak a vasárnapi zárva tartással kapcsolatban

Sokan és sokféleképpen kinyilvánították már véleményüket és ellenvéleményüket a vasárnapi zárva tartás miatt. Ám egy fontos dologra senki nem képes odafigyelni, pedig alapjaiban rengetné meg a közvéleményt, ha valaki végre merne foglalkozni a problémával!


Előre bocsátjuk, hogy a Kutyulva ebben az esetben nem szereti az összekutyult dolgokat, ezért ideje tiszta vizet önteni a pohárba, és felelős állatbarát módon beszélni a problémáról!


A plázák vasárnapi zárva tartása esetén, mi lesz a PLÁZACICÁKKAL?

Elhallgattuk a tényt, hogy az útdíj változások sem tettek jót az útszéli és éjjeli pillangóknak, de a plázacicák sanyarú sorsa mellett már tényleg nem mehetünk el szó nélkül!

 


Ezért nyomatékosan felhívjuk minden állatbarát – főleg férfi embertársaink – figyelmét, hogy mindenki fogadjon örökbe egy plázacicát!
Nem hagyhatjuk őket az út szélén… akarom mondani a plázák zárt ajtaja előtt árválkodni. Természetesen azok a férfiak, akiket otthon szerető nejük vár, csak saját felelősségre vigyenek haza plázacicát!


Ugyanakkor azt is fontos megjegyezni, hogy mindenképp üdvösnek tartjuk, hogy az üzletek vasárnapi zárva tartásával a templom egerének sorsa megoldódni látszik.

Ilyen az élet: valamit valamiért! 🙂