Eladó kutya elérhető áron

eladó kiskutya

Rengeteg eladó kutya keresi a gazdáját folyamatosan az interneten, pláne most, amikor az emberek ráébredtek arra, hogy mennyire unalmas és magányos tud lenni egy kijárási korlátozás vagy a home office.

Hol van eladó kutya?

A Wuuff honlapján rengeteg eladó kiskutya szerepel, hiszen folyton születnek az édes kutyakölykök, de persze aki nem akar ilyen fiatalt csahost, az választhat a felnőtt kutyusok közül is. Elég csak elnézegetni a rengeteg feltöltött képet a kis bolhazsákokról, s máris meg akarjuk venni az összeset.

Persze azért ésszel költekezzünk, hiszen enni is kell adni a kutyának, s időnként lehet, hogy állatorvosi kezelésre is kell majd vinnünk. Így csak annyi kutyulit rendeljünk, amennyit el is tudunk tartani, s időnk is van velük foglalkozni.

Miért vegyünk kutyát otthonra?

Hogy ne unatkozzunk

Bizony vannak olyan emberek 2021-ben, akik mesteri szintre emelték az unatkozás művészetét. Az ő figyelmükbe ajánljuk a legédesebb kutyákat, hiszen amint belép a házba egy kiskutya, egyből ő kerül majd a figyelem középpontjába.

 

Meg lehet tanítani bájos trükkökre, be lehet idomítani, hogy ugassa meg alaposan a postást, de ha kitartóan neveljük, akkor az sem kizárt, hogy elhesseget majd egy betörőt.

Persze nem érdemes egyedül kószálni hagyni a lakásban, különben gyorsan atomháborúra emlékeztető jelenséget tud csinálni a lakásból. Igyekezzünk idomítgatni, nevelni és persze vigyük ki legalább napi kétszer sétálni, hadd szaglássza körbe a környéket.

Hogy legyen egy hű társunk

Míg az emberek többnyire csak akkor keresnek minket, ha épp kell nekik valami – tisztelet a kivételnek -, addig a kutyák egész nap arra várnak, hogy mikor érünk haza a munkából, hiszen imádnak minket.

A kutyák azért olyan hűségesek hozzánk, mert lehet velünk nagyokat sétálni, rohanni a bicikli vagy roller mellett, mindig visszahozzák, amit eldobunk nekik és persze mert a hűségét minden este finom falatokkal jutalmazzuk.

Most érdemes kutyát venni, hiszen sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, s bárhogy is alakul majd az élet, legalább nem leszünk egyedül a lakásban, mert lesz mellettünk egy négylábú, aki mindig boldoggá tud minket tenni a nehéz időszakokban.