Gumiabroncsból készült ágyak - Kutyulva

Milyen csodás lenne, ha nálunk is lennének hasonló kezdeményezések. Vagy szerintetek ez a valóságtól elrugaszkodott álom? 

Mindenesetre a brazil Curitiba városában a Barreirinha buszpályaudvar munkatársai úgy döntöttek, hogy rajtuk a sor, hogy segítsenek a környék rászoruló kutyáin azzal, hogy meleget és biztonságot nyújtanak nekik a hideg téli hónapokban.

A következő megható történet elolvasása után Te is azt fogod kívánni, hogy bárcsak mindenki így gondolkodna és cselekedne.

Egy politikus a környéken, Fabiane Rosa meglátta a kutyusokat, lefotózta őket, s megosztotta a Facebook oldalán a kedves történetet is. Természetesen, amint kikerült az internetre a jelenség, egyből nagy sikert aratott.

Ez a három kutyus, a Max, Pitoco és Zoinho neveket kapták a buszpályaudvar dolgozóitól, akik gumiabroncsokat adtak nekik kényelmes takarókkal, hogy nyugodtan és melegben tudjanak pihenni.

Rosa azt írta a Facebook oldalán, hogy: “Curitiba-ban sok vállalat követhetné ezt a példát, hogy befogadjon egy kisállatot. Természetesen nem ez a legideálisabb mód erre, viszont így lenne, aki gondoskodik róluk”.

Lám van ahol a kóbor kutyákra is gondot fordítanak! Éljenek a kedves emberek!

 

Forrás: ilovemydogsomuch.tv

Címkék: ,
Fórián Andrea

Hasonló cikkek

0 Hozzászólás

Hozzászólás írása

SEO tipp!

Hogyan?

Motiválatlan vagy?

Hírdetés

2