Gumiabroncsból készült ágyak

Milyen csodás lenne, ha nálunk is lennének hasonló kezdeményezések. Vagy szerintetek ez a valóságtól elrugaszkodott álom? 


Mindenesetre a brazil Curitiba városában a Barreirinha buszpályaudvar munkatársai úgy döntöttek, hogy rajtuk a sor, hogy segítsenek a környék rászoruló kutyáin azzal, hogy meleget és biztonságot nyújtanak nekik a hideg téli hónapokban.


A következő megható történet elolvasása után Te is azt fogod kívánni, hogy bárcsak mindenki így gondolkodna és cselekedne.


Egy politikus a környéken, Fabiane Rosa meglátta a kutyusokat, lefotózta őket, s megosztotta a Facebook oldalán a kedves történetet is. Természetesen, amint kikerült az internetre a jelenség, egyből nagy sikert aratott.


Ez a három kutyus, a Max, Pitoco és Zoinho neveket kapták a buszpályaudvar dolgozóitól, akik gumiabroncsokat adtak nekik kényelmes takarókkal, hogy nyugodtan és melegben tudjanak pihenni.

Rosa azt írta a Facebook oldalán, hogy: „Curitiba-ban sok vállalat követhetné ezt a példát, hogy befogadjon egy kisállatot. Természetesen nem ez a legideálisabb mód erre, viszont így lenne, aki gondoskodik róluk”.
Lám van ahol a kóbor kutyákra is gondot fordítanak! Éljenek a kedves emberek!
 
Forrás: ilovemydogsomuch.tv