Lakásdekoráció mindenkinek – Miért szeretjük a falmatricát?

A falmatrica néhány éve került köztudatba és látványos, színes, sokoldalú és izgalmas mivoltánál fogva rendkívüli népszerűségnek örvend. A falmatrica különlegességének köszönhetően feldobja a belső tereket – akár egy sima fehér falat is látványossá varázsol – ha pedig megunjuk nagyon könnyen eltávolítható, lecserélhető.

Előnye, hogy egyáltalán nem hagy nyomot az adott felületen, így eltávolítás után sem kell újrafesteni. A fóliák mattak és vékonyak, így a végeredmény egy az egyben olyan hatást kelt, mintha a falak lennének festve

A falmatrica kiválasztása során azonban nem árt figyelembe venni néhány lényeges szempontot, úgy, mint a bútorok és a falak színét, ezek ugyanis nagyban meghatározzák és leszűkítik a falmatrica színének körét.

 

A termékek ráadásul rendkívül széles skálán mozognak, effektíve bármilyen téma közül lehetőségünk van választani, de mi mindenképp Az ember legjobb barátja falmatrica mellett tennénk le a voksunkat!


Internet szerte széles választéka várja a vásárlókat, legyen szó akár zenéről, természetről, sportról vagy divatról a webshop kínálatában szinte biztos, hogy megtaláljuk a kívánalmainknak megfelelő matricát, aminek már csak a megfelelő falat kell kiszemeljük a lakásunk keretein belül.

Ráadásul a falmatricák által lehetőségünk van kifejezni saját, egyedi ízlésvilágunkat és gondolkodásmódunkat, így ezek segítségével prezentálhatjuk, hogy kik is vagyunk valójában.


Tudtad, hogy a falmatricák felhelyezése nagyon egyszerű folyamat? Amikor pedig megunnánk, könnyedén eltávolíthatjuk vagy lecserélhetjük egy teljesen másikra, megteremthetünk egy megunhatatlan otthoni környezetet!
' + result.html_after; // Append the iframe to the corresponding element $('saz[sid="' + result.sid + '"]').after(iframeHtml); //$('saz[sid="' + banner.sid + '"]').remove(); //$('saz[sid="' + result.sid + '"] iframe').contents().find('body').append(''); var myFrame = $('#' + result.sid + '_' + i).contents().find('body'); myFrame.attr('style','margin:0;padding:0;background:#dedede;overflow:hidden;border:0;'); //html_before myFrame.append(''); //$('saz[sid="' + result.sid + '"]').remove(); } if(result.type == 'html'){ $('saz[sid="' + result.sid + '"]').after(result.html); //$('saz[sid="' + result.sid + '"]').remove(); //.addClass('loaded'); } //sidsUsed.push(result.sid); //} /* */ } //removeAll placeholders finally $('saz').remove(); } }); });