Legyen Ön is szövegíró! - Kutyulva

Az írásból akkor is meg lehet élni, ha valakinek nincs ez irányú végzettsége vagy nem köthető a nevéhez számtalan bestseller. Ugyanis szövegíró szinte bárki lehet, akinek van egy kis tehetsége, az egyedi szöveges tartalmak megalkotására és nem okoz problémát számára a napi több órás gépelés.

Példának okáért, a szövegíró munkakör szerves részét képezi a keresőoptimalizálásnak, ami a weboldalak fontos kulcsszavakra való keresési listákon levő helyezéséért felelős.

A keresőoptimalizálás főként a weboldalak tartalmára és a weboldalakra mutató linkekre fókuszál, amelyek szintén bizonyos feltételeknek megfelelő szövegekben kell megjelenjenek.

A szövegíró ezen tartalmak megalkotását valósítja meg, amihez az kell, hogy egyedi, profi, minőségi szövegeket tudjon írni, gyorsan és helyesen.

Kicsit egysíkúnak tűnhet, de a témák nagyon változatosak, így a folyamatos gépelés monotonitását ez teljesen feledtetni tudja, ráadásul ha valaki szeret írni, akkor annak igazából nem fáradtság, hogy egész nap pötyögjön a gépen.

Jelentkezni itt lehet: http://www.seo101.hu/szovegiro-allas/

Címkék: ,
Fórián Andrea

Hasonló cikkek

Nincsenek hasonló cikkek

0 Hozzászólás

Hozzászólás írása

Kövess Youtubeon is!

Yatoo’s Cats Youtube csatorna

SEO tipp!

Hogyan?

Motiválatlan vagy?

Hírdetés

2