Mosolyok a világ minden tájáról - Kutyulva

Két évvel ezelőtt a „Magnificient 7” produkciós csapatnak támadt az ötlete, hogy mosolyokat gyűjt a világ minden tájáról. Így született meg 4 hónap munkája az 55 filmes által, 31 országban és 5 kontinensről származó mosolygyűjtemény.

Azért találtam újra aktuálisnak a mosolygyűjtemény felhozását, mert az 5 kontinens különböző kultúrájú emberei között ez lehet a legrövidebb és legegyenesebb út, amit minden nyelven tudnak értelmezni. Nem akarok a világért sem demagóg lenni, és még mielőtt keresztre veszítenétek, de valahol igaz a mondás, ha rámosolyogsz a világra, az visszamosolyog rád.

Ami most a valós, vagy generált rettegésszagú magyar valóságban adhatna egy kis felszabadító erőt, tudván, hogy a mosoly gyógyít, regenerál, olyan pozitív fiziológiai változásokat képes elindítani testünkben, ami segíti a helyzet jobb megítélését.

Egyszerűen mosollyal fel tudjuk turbózni nem csak saját magunk kedélyállapotát, de annak az emberét is, akire rámosolyogunk, ha pedig ez viszonzásra talál az egyszerűen mennyei érzés. Ha csak ennyivel tudsz segíteni a rászorulókon, az utcán veled szembe jövő emberen, tedd meg. Próbáljátok ki!

Címkék: ,
Fórián Andrea

Hasonló cikkek

0 Hozzászólás

Hozzászólás írása

Kövess Youtubeon is!

Yatoo’s Cats Youtube csatorna

SEO tipp!

Hogyan?

Motiválatlan vagy?

Hírdetés

2