Ti melyik állatorvosi rendelőbe jártok? - Kutyulva

Ha kisállattal élsz együtt, akkor feltételezem, hogy családtagként szereted, egészsége, jókedve, kiegyensúlyozottsága éppúgy fontos lehet számodra, mint bárkié a családból. Ha reggel arra ébredsz, hogy nem úgy dorombol, nem úgy ugrik melléd az ágyba, nem úgy várja türelmetlenül, hogy felkelj, nem csóválja a farkát, lehangolt és a szeme se csillog, vagy az orra feltűnően száraz, akkor már könnyen gyanakodhatunk, hogy valami nincs rendben.

allatorvos1

Bármennyire óvjuk is őket, megtörténhet, hogy olyan betegségek jönnek elő, amelyek akár az idős korra, vagy akár fajtájukra jellemző, de olykor a legoptimálisabb gondoskodás mellett is jön a baj. Szerencsére ma már az állatorvos tudomány is van olyan fejlett, hogy a betegségek túlnyomó többségét képes gyógyítani, ám sok esetben elriasztja a gazdikat az állatorvosi rendelő, mint helyszín, vagy a személyzet, ne adj’ Isten magának az állatorvosnak a hozzáállása.

allatorvos

Személyes tapasztalatom, hogy a gazdival számos olyan rendelőben jártunk már, ahol egy egyszerű rutinellenőrzés sem ment simán, nem úgy bántak velem, mint a kis páciensekkel szokás. Most már az sem zavar, ha a fél várost kell átutazzuk, mert Dr. Lévai Péter budapesti állatorvos rendelőjében egyszerre találjuk meg a különböző szakterületen járatos állatorvosokat, így a komolyabb problémák, kezelésére, gyógyítására is helyben van lehetőség, mint: sebészet, bőrgyógyászat, belgyógyászat, szemészet, fogászat, szülészet és onkológia.

allatorvos2

Ráadásul a lőrinci állatorvosi rendelőben rengeteg egészségmegőrző információt is kaphatnak a gazdik, ami sok esetben jó néhány évvel toldja meg a kisállat életkorát.

Címkék: ,
Fórián Andrea

Hasonló cikkek

0 Hozzászólás

Hozzászólás írása

Kövess Youtubeon is!

Yatoo’s Cats Youtube csatorna

SEO tipp!

Hogyan?

Motiválatlan vagy?

Hírdetés

2