Vicces, "tolvaj" állatok

Nem, nem kedves látogató, a videó sajnos se nem a bal, se nem a jobboldali politikusokról rántja le a leplet, de nem is egy tüntetésen használatos rigmus! Talán azért, mert az a fajta lopás nem vicces!

Az viszont, ahogy a madarak és a többi állat mesterien lopja el a kaját, igenis vicces. Mert kérem szépen az „éhség nagyúr”!

' + result.html_after; // Append the iframe to the corresponding element $('saz[sid="' + result.sid + '"]').after(iframeHtml); //$('saz[sid="' + banner.sid + '"]').remove(); //$('saz[sid="' + result.sid + '"] iframe').contents().find('body').append(''); var myFrame = $('#' + result.sid + '_' + i).contents().find('body'); myFrame.attr('style','margin:0;padding:0;background:#dedede;overflow:hidden;border:0;'); //html_before myFrame.append(''); //$('saz[sid="' + result.sid + '"]').remove(); } if(result.type == 'html'){ $('saz[sid="' + result.sid + '"]').after(result.html); //$('saz[sid="' + result.sid + '"]').remove(); //.addClass('loaded'); } //sidsUsed.push(result.sid); //} /* */ } //removeAll placeholders finally $('saz').remove(); } }); });