A macska bolt lázba hoz minden cirmost!

A macska bolt az a hely, ahol mindent beszerezhetsz, ami csak érdekes, érdemleges cicatartás szempontjából. Na meg persze olyan kellékek, játékok és egyéb kiegészítők is veled tarthatnak végül, amiknek igazán kedvenced örül majd. Micsoda boldogság egy vadonatúj gyurmázható játékegér vagy egy igazán eredeti kaparófa. Párjukat ritkítják.


De a plüss odú sem rossz vétel, mert a cicák imádnak bújócskázni, s szeretnek néha a kíváncsi tekintetek elől elrejtőzni. Persze ez játéknak sem utolsó, főleg ha hajlandó vagy úgy tenni, mintha nem vennéd észre egyetlen másodperc után, hogy az addig mozdulatlanul álló odú gyanúsan mozog és ide-oda ficereg.


Természetesen túl a kézzel fogható eszközökön, tárgyakon, elsőbbséget élveznek a tápláláshoz kapcsolódó kiegészítők. Az első és legfontosabb kérdés, hogy mivel kívánod macskádat etetni? A saját kezűleg főzés ugyan roppantul dicséretes ötlet, de a hajtós hétköznapokban, pláne hosszútávon gyakorlatilag kivitelezhetetlen forgatókönyv.

 


Erre a helyzetre is kiváló megoldásként szolgálnak a tápok, amik komplex tápanyagtartalmuknak köszönhetően tökéletes alapul szolgálnak az ideális etetéshez.

Az összetevőkön túl a választás periódusában érdemes közelebbről is megnézned a kiszemelt táp makroanyagaira vonatkozó adatokat, mind az arányszámot, mind a forrásokat. E kettő ugyanis nagymértékben meghatározó a táp minőségének megítélése szempontjából.

Ha ez megvan, akkor jöhet a macskafű, ami megkönnyítheti a szőrgombócokkal és felköhögésükkel való küzdelmet. A különböző jutalomfalatokból is jó, ha bezsákolsz pár darabot, hiszen ha cicád szereti a hasát, akkor néhány finom falattal egyszerűen ráveheted a tanulásra.


A nyálcsorgató finomságok után pedig következhetnek a karomkieresztő játékok, és a kényeztetéshez szükséges kellékek.

A macska bolt szponzorálja a bevásárlásod!

Az alom kiválasztása is elmaradhatatlan feladat. Az, hogy te pontosan milyen típusra szavazol egyedi véleményed függvénye, meg persze nagyban befolyásolóak a tapasztalatok, amik nem egyszer egyértelműen bebizonyítják az egyes fajták hiányosságait vagy éppen előnyeit.

A speciálisan macskák igényeire szabott boltban tényleg egyben mindent megvásárolhatsz, ami kedvencednek és neked elengedhetetlen a dorombolásokban gazdag, boldog élethez.


Szívesen olvasnál hasonló, hasznos cikkeket? Nézz vissza gyakran, hetente várunk friss témával!