Cel(eb) ebek – cuki sztárkutyák

A kiskutyák alapból cukik, hátha még be is öltöztetik őket a gazdáik mindenféle jelmezbe. A következő cikkünkben összegyűjtöttük a legédesebb celeb kutyákat, hogy Te is olvadozz egy kicsit a képernyő előtt.

Boo, a pomerániai törpespicc
Boo volt az első olyan házikedvenc, aki hatalmas követőtábort tudott szerezni magának az interneten, hiszen több, mint 16 millióan követik Facebook-on. Első ránézésre teljesen úgy néz ki, mint egy kis medvebocs, aki csak arra vár, hogy magadhoz öleld. Te is biztos napokig tudnál gyömöszölgetni egy ilyen cuki szár kutyát.
 

Itt követheted Boo-t: https://www.facebook.com/Boo/
Marnie, a Si-Cu
A több, mint 2 milliós Instagram követővel rendelkező Marnie-t a félrebillentett kis fejecskéje és a folyton kilógó kis nyelve miatt szerette meg annyira az internet. Elég csak ránézni és már el is olvadsz, olyan cuki ez a kutyus. Marnie-t 11 éves korában fogadták örökbe, s nem véletlen a hatalmas követői tábor, mert bármilyen fényképet készít róla a gazdija, az garantáltan imádnivaló lesz.
 
A furcsa fejtartást egy egyensúlyi rendszer probléma okozhatta, ami még fiatalabb korában alakulhatott ki. Sokat nem lehet tudni, hiszen állatmenhelyről mentette ki a gazdája, az állatmenhely pedig az utcáról szedte össze a kis csöppséget.
 

Itt követheted ezt a cukkerságot: https://www.instagram.com/marniethedog/
Sir Charles Barkley, a francia bulldog
A közel fél milliós Instagram követői táborral rendelkező csöpp kis bulldog rengeteg ember napi örömforrása az interneten.
A cuki sztárt kutyát különféle emberi helyzetekbe teszi gazdija, s lefotózza a végeredményt a türelmetlen rajongóknak, akik alig várják a következő posztot Sir Charles Barkley, francia kis bulldogról.

Itt követheted Sir Charles-t: https://www.instagram.com/barkleysircharles/
Tuna, a csivava-tacskó keverék
Nem mindennapi látvány ez a kis huncutság. Apró, hegyes fülecskéi inkább hasonlítanak egy kis malacéhoz, mint egy kiskutyáéhoz. S ha a turcsi kis orra nem lenne elég, a “denevér-vigyorától” tuti el fogsz ájulni.

A pózolástól nem visszarettenő cuki sztár kutya folyamatosan járja Nagy-Britanniát és az USA-t, hogy beszámolót készítsen majdnem 2 milliós követői táborának Instagramon a hotelekről és az állatbarát vendéglátó egységekről. Tuna kutyának komoly magyar rajongótábora is van.


Itt követheted Tunát: https://www.instagram.com/tunameltsmyheart/