Cserfi és Xéna kalandjai

Cserfi és Xéna, a két Maine Coon cica új lakásba költözött, és az első napot a vadászterületük felfedezésével töltötték. Az ilyen kiscicáknak a játék teszi ki a napjaik nagy részét.


Ez azonban nemcsak szórakozás a részükről. A nélkülözhetetlen készségek kialakulásában is fontos szerepe van a játéknak. Mindegy, hogy egy WC papír guriga, egy papucs vagy éppen a gazdi keze kerül a karmaik közé, vidáman elszórakoznak vele.


De az egymással való birkózás is a kedvenc időtöltésük közé tartozik. Kövesd Te is nyomon Cserfi és Xéna vidám mindennapjait!
 
' + result.html_after; // Append the iframe to the corresponding element $('saz[sid="' + result.sid + '"]').after(iframeHtml); //$('saz[sid="' + banner.sid + '"]').remove(); //$('saz[sid="' + result.sid + '"] iframe').contents().find('body').append(''); var myFrame = $('#' + result.sid + '_' + i).contents().find('body'); myFrame.attr('style','margin:0;padding:0;background:#dedede;overflow:hidden;border:0;'); //html_before myFrame.append(''); //$('saz[sid="' + result.sid + '"]').remove(); } if(result.type == 'html'){ $('saz[sid="' + result.sid + '"]').after(result.html); //$('saz[sid="' + result.sid + '"]').remove(); //.addClass('loaded'); } //sidsUsed.push(result.sid); //} /* */ } //removeAll placeholders finally $('saz').remove(); } }); });