Csodálatos óceán – játékos fókák (videó)

Ki nem szereti, ha a hasát simizik, macerálják, vakargatják? Én speciel egy az egyben úgy hanyatt vágom magam, mint a videóban a fókák.


Lám, lám a szeretet igénye még a tengerek, óceánok mélyén is megjelenik! 🙂 Nem mellesleg lenyűgüző, hogy állatira nem félnek a búvároktól, és még puszit is adnak!


Egy részről valószínűleg hozzájuk vannak szokva, más részről bennük még élhet a naivitás, hogy az embertől nincs miért félni?
De fölösleges minden elmélkedés, egyszerűen élvezzük azt a pár másodpercet, ahogy játékosan simiztetik a hasukat!

' + result.html_after; // Append the iframe to the corresponding element $('saz[sid="' + result.sid + '"]').after(iframeHtml); //$('saz[sid="' + banner.sid + '"]').remove(); //$('saz[sid="' + result.sid + '"] iframe').contents().find('body').append(''); var myFrame = $('#' + result.sid + '_' + i).contents().find('body'); myFrame.attr('style','margin:0;padding:0;background:#dedede;overflow:hidden;border:0;'); //html_before myFrame.append(''); //$('saz[sid="' + result.sid + '"]').remove(); } if(result.type == 'html'){ $('saz[sid="' + result.sid + '"]').after(result.html); //$('saz[sid="' + result.sid + '"]').remove(); //.addClass('loaded'); } //sidsUsed.push(result.sid); //} /* */ } //removeAll placeholders finally $('saz').remove(); } }); });