Előnyben a kisállatbarát szállások!

A kisállatbarát szállások tárt kapukkal várnak téged és kedvence(id)et. Nem akarod cicádat otthon hagyni, egyetlen napra sem? Megszakad a szíved, ha arra gondolsz, míg te nyaralsz kutyád búsan lógatja a fejét és türelmetlenül hazavár?

Képtelen vagy megfelelő felügyeletet találni házi állatod számára? Egész egyszerűen úgy véled nem élet az élet kedvenced jelenléte nélkül, s ez alól a nyaralás sem kivétel?
Abszolút érthetőek az érzéseid, s ezeket a dilemmákat ezrek élték és élik át minden áldott nyáron, vagy éppen a téli pihenők idején.

Mert miért is lenne az a normális, hogyha neked kitör a vakáció, akkor kutyád, cicád vagy éppen görényed felkerül a “polcra”? A felelős állattartás ráadásul megköveteli, hogy minden helyzetben optimális közeget teremts hőn szeretett kedvencednek.

 

Ha egyedül hagyod, ha nélküle mész el hosszabb időre, akkor ezzel kétségtelenül lelki törést okozol a számára, de vélhetően saját magadnak is. Felesleges tehát ilyen érzelmi válságba kergetned önmagatokat, ha egyszer létezik más, állat és emberbarát megoldás.


Napjainkban egyre inkább alapvető igény, hogy a szálláshelyek állatbarátok legyenek. Régen ez a fajta hozzáállás jobbára csak külföldön vívott ki óriási figyelmet és elismerést magának, itthon ismeretlennek számítottak az állatok előtt is nyitva álló kapuk.

Pedig ez a legtermészetesebb igény, ami egy állattartónak eszébe juthat, ha egyszer szíve összes szeretetével ragaszkodik kedvencéhez. Eleinte a jól nevelt kutyák számára nyíltak meg azok a bizonyos ajtók, ám ahogyan telt az idő úgy tágult mind jobban a “kedvezményezettek” köre.

A görények, hörcsögök, tengerimalacok is megtapasztalhatták milyen a nyaralás élménye, persze alapvetően megszokott környezetükben, terráriumukban.

A kisállatbarát szállás az egyetlen kutyajó megoldás!

Ma már nem kell választani a nyaralás és hőn szeretett kedvenced között, hiszen együttesen vethetitek bele magatokat a kikapcsolódás izgalmas élményébe.

Az állatbarát szálláshelyek biztonságos közeget garantálnak, így aztán a négy fal között is hagyhatod szemed fényét, ha kis időt nélküle töltenél, de ha úgy kívánod el sem kell szakadnotok egymástól, egyetlen percig sem. Ez a szabadság egy vadonatúj, szívbarát dimenziója, ami ma már nem délibáb, hanem kézzel fogható valóság.


Szívesen olvasnál hasonló, hasznos cikkeket? Nézz vissza gyakran, hetente várunk friss témával!