A mosógép rejtelmei cicaszemmel

A két kis zsivány Maine Coon cicusnak minden nap új kezdetet jelent a spontán kalandokkal teli életükben. Tárva-nyitva felejtettük a mosógépet?

Ne lepődjünk meg akkor, hogyha mire hazaérünk a munkahelyünkről, a kíváncsi házi kedvencek a masina dobjában fognak durmolni!

Az újonnan felfedezett helyszín tükörként és vidámparki játékelemként egyaránt funkcionál. Mi is adhatna ennél nagyobb motivációt a behatolásra?

 

A maximális biztonságérzetet nyújtó enyhely akár még légvédelmi bunkernek is megállná a helyét. Sok macskafélével ellentétben ez a cicafajta szereti a vizet, de azért nyilvánvalóan nem tetszene nekik ez a frissen feltérképezett terep, ha működés közben centrifugálódnának benne a szennyes ruhával együtt.

A vicces állatok egész nap le tudják foglalni magukat, feltéve hogy van kivel és mivel játszani. Cserfi és Xéna esete igazán szerencsésnek mondható, hiszen párban a gazdijuk nélkül is bármikor feltalálják magukat. Mindig találnak valami unaloműző elfoglaltságot. Ügyelnünk kell arra, hogy amíg nem tartózkodunk otthon, mit hagyunk elől nekik, mert bármilyen csintalanságra kaphatók.

A videófelvételen is látszódik, mindent beleadnak a játékba. Egyik percben még barlangászoknak érzik magukat, a következő pillanatban pedig már egy üres dobozt ostromolnak teljes erőbedobással.

Az összes harci fogást bevetik az áldozatukon, nem kímélve annak épségét. Hála az égnek, a mosógépben nemigen tudnak kárt tenni, így ebből a szempontból nem is származhat belőle komoly problémánk, ha nem csukjuk be a háztartási berendezés ajtaját.