A robotporszívó a Maine Coon cicaduó ellen

Vajon ki nyeri meg az első csatát a hús-vér lények és a különleges fel-alá sertepertélő robotgép közül?

Ideje felmérni az erőviszonyokat. Lássuk csak!

A masina össze-vissza járkál a lakásban, mindeközben pedig megzavarja a kis kedvencek nyugalmát. Látszólag nincsen ugyan halálfélelmük, de azért mégis megtartják a tisztes távolságot az önjáró masinával szemben. Az idegen hol előbukkan, hol pedig eltűnik.

 

Egyik helyiségből a másikba vándorol, oda és vissza. Hát miféle dolog ez?

Eddig ők voltak a ház vezető hatalma és most egy ismeretlen erő próbálja kitoloncolni a helyes, ártalmatlan kiscicákat?

Valami itt nincs rendben, pedig csak egyetlen választás létezik a cicusok szemszögéből: az elfogadás. Idővel kénytelenek lesznek megbarátkozni az intelligens takarítógépezettel.

Nem lehet mindig menekülni.

Aki állatot tart a lakásban, jól tudja, mennyi koszt, szőrt tudnak hagyni maguk után, még akkor is, ha csak az erkélyre van kijárási engedélyük, dolgukat pedig egy megfelelően karbantartott alomban végzik.

Az önállóan üzemelő porszívó a gazdijuknak segít a rezidenciát takarítani, ezzel együtt értékes órákat is spórolhat magának a lakhely tulaja, így több ideje marad az aranyos, állandóan játékra szomjazó cicuskáival foglalkozni.

Ez a macskafajta különösen értékeli a törődést, bár ebben az esetben nem is sejtik, valójában az új technológia alkalmazása is az ő érdekeiket szolgálja. Egyébként pedig biztosak lehetünk abban, hogy a harcedzettebb, tapasztaltabb szőrös tüneményeknek már fel sem fog tűnni az efféle váratlan jövevények jelenléte.