Csapra szerelhető víztisztító aktívszenes szűrőbetéttel

Teljesen természetes dologként kezeljük, hogy csak meg kell nyitnunk a csapot és már folyik is az ivóvíz. Viszont ennek a tisztasága csak épp, hogy alkalmas az emberi fogyasztásra. Nem csoda, hogy sok országban nem ajánlott meginni a csapvizet, mert tele van szerves vegyületekkel, gyógyszermaradványokkal stb.
Az Aquasana víztisztító egy egyszerű, ám hatékony berendezés, amit fel lehet szerelni, szinte minden csaptelepre. Olyan filterekkel van ellátva, amik kiszűrik a már említett szennyeződéseket, viszont az ásványi anyagokat átengedik. Az eredmény kristálytiszta ivóvíz. Sokaknak meg sem fordul a fejében, hogy beszerezzenek egy ilyen berendezést, hiszen minek pénzt adni érte, hogyha párszáz Forintért zsugorszámra vehetjük a különféle ásványvizeket.
Az Aquasana víztisztító használata környezetbarát, hiszen a szűrőbetéteket csupán félévenként egyszer kell cserélni. A műanyag palackok pedig tonna számra termelődnek világszerte és hatalmas problémát jelentenek a környezetszennyezés szempontjából. A lehetőség adott az újra hasznosításra, de az eldobált palackoknak csak egy nagyon kevés százalékát dolgozzák fel ismét. Az Aquasana víztisztító használata azonban elsősorban egészséges.
Természetesen nem tömény méreg folyik a háztartások csapjaiból, viszont szép lassan felgyűlhetnek a szervezetünkben olyan káros anyagok, amik a későbbiekben különféle szövődmények okozói lehetnek. A csapra szerelhető vízszűrő viszont nem engedi át ezeket a szennyeződéseket és ez jól látszik a csere alkalmával.
Míg felszereléskor egy teljesen világosszínű filtert láthatunk, a csere elérkeztével egy teljesen elszíneződött szűrőbetét fogad minket. Elég meghökkentő így szembesülni azzal, hogy a rengeteg káros anyaggal a májunknak és az egyéb szerveinknek kellett volna megküzdenie. Nem kell hozzá orvosi diploma, hogy megértsük milyen fontos a csapra szerelhető vízszűrő használata.
Nem fogjuk érezni a hatását egyik napról a másikra, viszont néhány hónap elteltével érezhetően javulhat a közérzetünk. Hosszútávon jobban megéri egy csapra szerelhető vízszűrő beszerzése, mint évtizedeken keresztül ásványvizet vásárolni, amivel a környezetet is nagymértékben is megterheljük. Az Aquasana csapra szerelhető vízszűrőt Amerikában gyártják minőségi anyagokból, ahol rengeteg tesztnek vetették alá, így a hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. A szűrőbetétek aktívszenet tartalmaznak.
Ezek a részecskék magukba szívják, ezáltal hatástalanítják a vízben található, egészségtelen vegyületeket. A felszerelése olyan egyszerű, hogy akár szakember segítsége nélkül is kivitelezhető.