Macskás videó? Mindenki kedvence!

Fiatalság bolondság!

Öröm nézni a soha véget nem érő hancúrpárbajt, amit a még növésben lévő, édes, cirmos Maine Coon kiscicák oly heves elánnal művelnek nap, mint nap a lakásban.

Ezeket az érzékeny, kényes állatokat rendkívül megrázóan érinti, ha sokáig egyedül hagyjuk őket.

 

Akkor boldogok igazán, amikor van egy hasonszőrű játszópajtásuk vagy a gazdijuk kényeztető karjaiban ringatózhatnak.

A fiatal macskáknak minden játék, ráadásul nem lehet eléggé magasra pakolni előlük a dolgokat, mivel erre a fajtára különösképpen jellemző, hogy imádják a magaslatokat, így sosem lepődjünk meg azon, ha esetleg valamit nem találunk a helyén a polcon, mire hazaérünk a munkából.

Készüljünk fel mindenféle eshetőségre ebben a macskás videóban.

Ne lepődjünk meg, ha a lepedő, a takaró- vagy a párnahuzat enyhén szétmarcangolt, gyűrött állapotban hever az ágyunkon vagy éppen ott, ahová azt a pajkos kis jószágaink kedvtelésből illetve afféle hadizsákmányként elhurcolták.

Fogaik élesek, szúrósak, ezért érdemes külön figyelmet szentelni az ebből a szempontból sebezhető használati tárgyainkra.

A számunkra értékes holmikat jobb elzárni a baljós tekintetű macskaszemek elől, mert amint lehetőségük nyílik rá, azonnal rácsapnak a kiszemelt áldozatukra. Miután rávetik magukat a prédára, rögtön megindítják a kivédhetetlen klasszikus harci mozdulatsort.

Első lépésben az elülső virgácsaikkal körülölelik a plüssfigurát, majd alulról páros lábbal erőteljesen rugdosni kezdik.

Az sem jelenthet akadályt, ha náluknál testesebb, méretesebb a célpont. Hisz még nőnek!