Újabb bevetésen a Maine Coon cicaalakulat!

A bájos, ámbár mindig valamilyen mögöttes szándék vezérelt Maine Coon cicamicák, Xéna, a harcos hercegnő és Cserfi, a mindig cserfes kis bitang, ezúttal a szemetes zacskót szemelték ki áldozatul.

Nincs sok esélye a zsákmánynak, pillanatok alatt szanaszét cincálják a tartalmát. Ha ők ketten éberek, akkor nagyon is aktívak és bizonyos, hogy kő kövön nem marad. Igazán vicces állatok, mindig találnak a lakásban szórakoztató elfoglaltságot. Sosem unatkoznak.

Mindig van némi pusztítás, de ezzel jár a házon belüli cicatartás. Ha ezt a békát nem vagyunk képesek lenyelni, akkor ne is próbálkozzunk az együttéléssel!

 

Ennek a macskafajtának egyébként testileg is több év szükséges, hogy elérje végleges méretét, azonban a lelki érettséggel egészen más a helyzet. Valójában sosem nőnek fel. Mindig játékosak, pajkosak lesznek.

Ezek a házi kedvencek különösképpen imádják, ha foglalkoznak velük. Jól ki vannak képezve az olyan elvetemült kínzási technikák ellen, mint az egésznapi kényeztetés. Bírnák napestig. Ha pedig csínytevésekről van szó, akkor nem ismernek határokat.

Néhanapján éppen az ablakfüggöny válik prédává. Amennyiben megengedjük nekik ezt a rosszaságot is elkövetni, biztosak lehetünk benne, hogy a firhangunk sokkal inkább fog hasonlítani szúnyoghálóra, mint egy árnyékolástechnikai alapkellékre.

Az egymás utáni gaztettek között azért mindig fordítanak valamennyi időt a mosakodásra is. Tehát a szinte állandó jellegű mindennemű csintalankodás és rendetlenkedés ellenére sem mondatjuk, hogy nem adnának magukra.